STONELEEKS info en tips


STONELEEKS

Stoneleeks® is een zodanig nieuw product, dat nauwelijks valt te vergelijken. Doch kan het product worden betiteld als een pittige en smaakvolle stengelui, die gekenmerkt wordt door de combinatie van verse groene groenten met de gezonde stoffen uit de Allium-familie. Groen en Gezond!

Stoneleeks® vindt zijn oorsprong in Noordoost-Azië, alwaar hij geteeld werd op kiezelachtige lavagrond. Vandaar de naam. Het product heeft vooral naam gemaakt door zijn gezonde en heilzame werking.

De basis voor de exclusieve eigenschappen van stoneleeks® ligt bij de versheid van het product. Door de wijze van verpakken en logistieke mogelijkheden kunnen stoneleeks® het hele jaar vers worden aangeboden.

Het grootste voordeel van stoneleeks® is dat ze in zijn geheel gebruikt kunnen worden. Dus zowel het witte als groene gedeelte van de stengel. Decoratietip: de stengel fijn insnijden en in koud water dompelen, waardoor het product een mooie krul krijgt.

De echte liefhebber eet de Stoneleeks® rauw van de steel. Als u op een andere manier van het product wilt genieten kan dit volop.

Gebruiksmogelijkheden:

  • In ringetjes gesneden door salades, pastasauzen en eiergerechten.
  • In diverse soepen, waaronder gebonden soepen als asperge-, champignon- en mosterdsoepen, wat te denken van aardappel-preisoep!
  • Bij het aanbraden van diverse vlees- of kipvariaties, eventueel in combinatie met sjalotten en/of champignons.
  • Door diverse oosterse wokgerechten evenals in nasi- en bami.
  • Op brood tussen kaas of fijne vleeswaren.
  • · Als algemene creatieve decoratie.

Wie de uitdaging in de keuken aandurft heeft aan Stoneleeks® een mooi product met ongekende mogelijkheden.

Gourmet BV biedt Stoneleeks® aan in een folie van 200 gram.

Comments & Responses

Comments are closed.