ROERBAKWINTERSCHOTEL MET AMANDELEN EN KOOLRAAP


ROERBAKWINTERSCHOTEL MET AMANDELEN

Hoofdgerecht voor 4 personen – Benodigdheden: 250 gram vers gesneden boerenkool, 250 gram koolraap, 200 gram champignons (in plakjes), 150 gram geschaafde amandelen, 3 stuks prei (gesneden), 1 groene paprika (in reepjes), 1 rode paprika (in reepjes), 4 el. water, 3 el. sojasaus (tamari), 1 el. olijfolie, peper en zout.

Snij de koolraap in stukjes. Roerbak de prei, koolraap, boerenkool en paprika circa 4 minuten in olijfolie. Voeg sojasaus (tamari) en water toe en laat op een laag vuur de groente bijna gaar worden. Voeg de champignons en de amandelen toe en laat deze nog even mee bakken. Op smaak maken met zout en peper.

Comments & Responses

Comments are closed.