APPELEN UIT DE OVEN MET WALNOTEN


APPELEN UIT DE OVEN MET WALNOTEN Ingrediënten voor vier personen: 4 grote doorgeboorde appels, 3 eetl. honing, 100 gr. fijngehakte […]

Verder Lezen...

Appelen informatie


HOLLANDSE APPELEN Er vallen heel veel verschillende appelsoorten van de Hollandse appelbomen. In allerlei kleuren en geuren. Van zoet tot […]

Verder Lezen...

GESTOOMDE ANDIJVIE MET APPEL EN PINDASAUS


GESTOOMDE ANDIJVIE MET APPEL EN PINDASAUS Benodigdheden voor 4 personen: 1½ kilo andijvie, 2 appels ½ potje pindasaus Was de […]

Verder Lezen...

ANDIJVIEMAALTIJDSALADE


ANDIJVIEMAALTIJDSALADE Benodigdheden: 500 gr andijvie, 1 rode (of groene of gele) paprika, 2 tomaten, 400 gr gekookte kip, 1 appel, […]

Verder Lezen...

GEVULDE ANDIJVIE


GEVULDE ANDIJVIE Benodigdheden: 4 kleine struikjes schoongemaakte krulandijvie, zout, 3 sneden oud wittebrood, 4 eetl. melk, 1 eierdooier, peper, mespuntje […]

Verder Lezen...

Andijvie snijden


ANDIJVIE Een van Nederlands populairste bladgroenten is andijvie en het is vrijwel het hele jaar verkrijgbaar. ‘s-Zomers van de volle […]

Verder Lezen...

ANANAS GEVULD MET FRUITSALADE


ANANAS GEVULD MET FRUITSALADE Benodigdheden: 50 gram blanke rozijnen, 1½ dl rum, 1 klein blikje kersen (zonder pit), 1 ananas, […]

Verder Lezen...

SELLERY-SALADE EXTRA


SELLERY-SALADE EXTRA (broodbeleg) Benodigdheden: 1 bakje Kant- en klare sellery-salade, 2 schijven verse ananas, 1 eetlepel blanke rozijnen. Sellery-salade in […]

Verder Lezen...

Ananas snijden


ANANAS De ananas rijpt heel moeilijk na en wordt daarom bijna rijp geoogst. U herkend een ananas die rijp is […]

Verder Lezen...

Plantage Culinair – Pasen


Dungesneden zeebaarsfilet met filet américain van tonijn en geroosterde zeebaars op een salade van frisée en honing tomaatjes en een […]

Verder Lezen...