AUBERGINE info en bereiding


AUBERGINE De aubergine komt van oorsprong uit tropisch Azië. De vruchtgroente behoort tot de nachtschade-familie, evenals de tomaat, paprika en […]

Verder Lezen...

ASPERGEMOSTERDTAART


(hoofdgerecht voor twee personen; bereidingstijd 45 minuten) ASPERGEMOSTERDTAART 3 plakjes bladerdeeg, 500 gram asperges, 3 eieren, 1 eetlepel Zaanse mosterd, […]

Verder Lezen...

LAMSKOTELETTEN MET ASPERGES EN KRUIDENSAUS


LAMSKOTELETTEN MET ASPERGES EN KRUIDENSAUS 32 asperges, 16 lamskoteletten, 200 gram boter, ½ liter rode wijn, ½ liter runderbouillon, 2 […]

Verder Lezen...

ZALM MET ASPERGES & TOMATENBROOD


ZALM MET ASPERGES & TOMATENBROOD 125 gram broodmix wit, 10 gram boter, ½ eetlepel suiker, 3 zongedroogde tomaten in olie […]

Verder Lezen...

ASPERGES FLAMANDE


ASPERGES FLAMANDE: 800 gr. asperges AA1, iets foelie, 2 liter water, zout. 1 hard gekookt ei, 150 gr. boerenachterham(gekookt), 75 […]

Verder Lezen...

Asperges info, basisrecept en tips


ASPERGES, DE KONINGIN ONDER DE GROENTEN. Eeuwen geleden waren asperges al favoriet bij de Egyptenaren en Romeinen. Egyptische Farao’s kregen bundeltjes […]

Verder Lezen...

Artisjok koken


ARTISJOK Artisjokken zijn de bloemknoppen van de grote, distelachtige artisjokplant. De oorsprong ligt waarschijnlijk in Perzië en Turkije. Al voor […]

Verder Lezen...

WARME APPELPUDDING


WARME APPELPUDDING (nagerecht voor 4 à 6 personen) Ingrediënten: 10 volkorenbeschuiten, 2 appels (Pink Lady of Golden Delicious), 10 g […]

Verder Lezen...

Appel met warme camembert


Appel met warme camembert (voor- of lunchgerecht voor 2 personen) Ingrediënten : 150 g camembert, 2 appelen, 2 eetlepels gehakte […]

Verder Lezen...

TOSCAANSE APPELEN


TOSCAANSE APPELEN 750 gram appelen, bij voorkeur Cox, 5 dl. water, sap van 1 citroen, 60 gr. suiker, 20 gr. […]

Verder Lezen...