Pompoen lasagne


 

Ingrediënten: 4 personen 

  • 1 kilo pompoen
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • Italiaanse kruiden (diepvries)
  • Olie
  • 1 pak lasagne
  • 300 gram jonge kaas
  • Bieslook
  • 1 bakje zure room
Bereidingswijze: 

  • Schil de pompoen, snijdt deze plakjes en kook het in zout water in 5 – 10 minuten gaar.
  • Stamp het tot moes.
  • Fruit de ui en de knoflook in olie.
  • Meng het door de pompoenmoes.
  • Meng ook de italiaanse kruiden door de pompoenmoes.
  • Kook de lasagne.
  • Rasp of snijd de kaas.
  • Smeer de ovenschaal in met boter en vul het met een laag pompoenmengsel, een laag kaas, een laag lasagne.
  • Herhalen tot de pompoen op is.
  • De bovenste laag moet lasagne zijn.
  • Meng de bieslook en de zure room.
  • Bestrijk hiermee de bovenste laag
  • 30 – 45 Minuten in de oven op 200 ° C

Comments & Responses

Comments are closed.