GEVULDE HARTIGE PAPAJA


GEVULDE HARTIGE PAPAJA

2 rijpe papaja’s, sap van ½ citroen, 300 gram gemengd gehakt, 1 kleine ui, 2 tomaten, 2 eetlepels olie, cayennepeper, zout peper, 4 afgestreken eetlepels gemalen Parmezaan.

Schil de papaja’s, snij ze in de lengte midden­door en verwijder de zwarte pitjes. Kruid met zout en peper en bedruppel met citroensap. Pel de ui, hak hem fijn en fruit hem in de hete olie. Voeg het gehakt toe en prik het los met een vork. Laat het even bakken op een zacht vuurtje. Dompel ondertussen de tomaten tien tellen in kokend water, pel ze en verwijder de zaadjes. Hak het vruchtvlees en roer het door het gehakt. Kruid met zout en cayennepeper. Vul de papaja­helften met de gehaktsaus en bak ze 20 minu­ten in een voorverwarmde over (180°C). Be­strooi ze met Parmezaanse kaas en gratineer ze nog even onder de grill. Serveer als voorgerecht.

 

Comments & Responses

Comments are closed.