CASSEROLE VAN VENKEL MET KABELJAUW


CASSEROLE VAN VENKEL MET KABELJAUW
2 venkelknollen, 25 g boter, 1 grote ui 1 klein blikje tomatenpuree, 2,5 dl bouillon (van een halve tablet), 200 g champignons, 4 tomaten (ontveld, in parten), 500 g kabeljauwfilet, zout, peper, takje tijm, 1 el fijngeknipte perterselie.

Maak de venkel schoon en snijd de knollen in grote stukken. Verhit de boter en fruit hierin de gesnipperde ui goudgeel. Voeg de tomatenpuree toe en al roerende de bouillon. Doe de gewassen, gehalveerde champignons, de stukken venkel en de tomaten erbij en vervolgens de in blokjes gesneden vis. Strooi zout en peper naar smaak over het geheel en leg het takje tijm in de pan. Deksel erop en een kwartiertje zachtjes laten stoven. Verwijder het takje tijm en bestrooi het gerecht met de fijngeknipte peterselie. Serveren met peterselie-aardappelen of met spaghetti.

Comments & Responses

Comments are closed.