VENKEL-POMPOENTAART


VENKEL-POMPOENTAART (hoofdgerecht, 4 personen) Benodigdheden: 2 pakjes bladerdeeg (diepvries), 750 gr pompoen, 2 venkelknollen, 2 grote uien, 1 flinke teen […]

Verder Lezen...

GEGRATINEERDE VENKEL


GEGRATINEERDE VENKEL (Bijgerecht, 4 personen of als hoofdgerecht, 2 personen) Benodigdheden:4 venkelknollen, 12 dl. droge witte wijn, 1 bekertje crème […]

Verder Lezen...

VENKELBEIGNETS


VENKELBEIGNETS 2 venkelknollen, citroensap 2 eieren, zout, nootmuskaat, 2 el bloem, 50 g paneermeel, olie of frituurvet. Maak de venkel […]

Verder Lezen...

VENKELSALADE MET APPEL EN SINAASAPPEL


VENKELSALADE MET APPEL EN SINAASAPPEL 2 venkel knollen, 1 zachtzureappel, 5 sinaasappel en citroensap. Voor de dressing: 1 bekertje zure […]

Verder Lezen...

GEVULDE VENKEL MET TONIJN


GEVULDE VENKEL MET TONIJN 1 grote of 2 kleine venkelknollen, 1 blikje tonijn in olie, 2 el mayonaise, 2 el […]

Verder Lezen...

GEGRATINEERDE, GESMOORDE VENKEL


GEGRATINEERDE, GESMOORDE VENKEL 1 kg venkel, 25 g boter, 1,5 dl bouillon, 1 el citroensap, zout, peper, 4 el geraspte […]

Verder Lezen...

VENKEL ALS BORRELHAPJE


VENKEL ALS BORRELHAPJE 1 grote of 2 kleine venkelknollen, zout, citroensap. Maak de venkel schoon en snijd hem in lange […]

Verder Lezen...

VENKELSALADE MET CITROEN


VENKELSALADE MET CITROEN 2 venkelknollen 2 el olie, 2 el citroensap, 2 el fijngeknipte peterselie, 1 el fijngeknipte kruizemunt, zout, […]

Verder Lezen...

VENKELSOEP


VENKELSOEP 2 venkelknollen,1I kippebouillon,1 dunne prei in ringen, 40 g boter, 35 g bloem zout,peper,1el fijngeknipte munt, 1 el fijnge […]

Verder Lezen...

CASSEROLE VAN VENKEL MET KABELJAUW


CASSEROLE VAN VENKEL MET KABELJAUW 2 venkelknollen, 25 g boter, 1 grote ui 1 klein blikje tomatenpuree, 2,5 dl bouillon […]

Verder Lezen...